Skip to content

21 Eylül 2021 – Çok Önemli !!!

  • by

İlginç kanal bilgileriyle dolu bir yazı bu. İçinize uyanı alın ve gerisini bırakın lütfen.

21 Eylül 2021 ekinoksu çerçevesinde toplu ve büyük güncellemeler yaşayabiliriz. Yaklaşık 1,25 milyon bedenlenmiş ruh önümüzdeki çalkantılı dönemde daha yüksek iş görebilmek üzere bedenlerine farkındalıkta daha yüksek yeni bir ruh kabul edecekler. Bu karşılıklı kontrat ile belirlenmiş doğum öncesi bir anlaşmanın olması halinde gerçekleşecek.

Rahmetli Dolores Cannon bu konu hakkında Ölümün Ötesi kitabında “walk-in” (bedene girenler) olarak yıllar önce bahsetmiş. Yani böyle bir operasyon topluca olmasa da münferit olarak bazı ruhlar tarafından yaşanmış ve çok derin hipnoz içeren QHHT (Quantum Healing Hynopsis Technique) seanslarında ortaya çıkmış. Şimdi toplu uyanış yaşadığımız bu yıllarda büyük ölçekte deneyimleyeceğiz. Peki bireysel olarak neler yaşayabiliriz?

Operasyon neticesinde pozitif bir varlığı çekersek ne ala. Bir anormallik veya gariplik olmayacak kendimiz açısından. Kendimize yabancı hissetmeyeceğiz. Ancak bu dönemde negatif varlıkları çekecek düşük enerjili hayat yollarından kaçınmak daha da çok önemli. Özellikle uyku öncesi zihinsel arınma çok önem arzediyor. Bunun için gün boyu yüksek enerjide kalmak bir seçenek. Bu da dışımızda şartsız kabülde içimizde de yüksek sevgide kalabilmeyi hedeflemek anlamına geliyor. Hawkins bilinç ölçeğine göre konuşursak bu seviyelerin enerjik karşılığı sırasıyla 400 ve 500. Böyle bir pratiği yükseliş enerjilerinin git gide daha çok çalışacağını düşünerek hayatımızın her dönemine almayı öneriyorum. Çünkü zaten iyi bir uyku önemlidir. İyi bir gündüz hayatı da önemlidir. Yapılabilecek güzel alışkanlıklar neler olabilir?

Diyelim ki gün içerisinde çalkantılar yaşadık. Bu da içinde bulunduğumuz dönem için çok normal. Bunun için de uykuya yaklaşırken vipassana meditasyonu ve/veya hooponopono gibi temizlikler bu dönem daha iyi sonuç verebilir. Sosyal medya, televizyon, dedikodu gibi zararlı enerji düşürücüleri uykudan bir saat önce kesmek çok faydalı olacaktır.

Bu toplu uyanış hamlesinin birkaç yıl içerisinde önemli sonuçları olacak. Uyanış ve yükseliş daha da hızlanacak. Yıllardır pasif olan kendi dışındakilere hizmet niyetinde olup da varlık gösterememiş “iyiler” daha aktif hale gelecekler. Bu boyutta artı ve eksiye gerekli kutuplar olarak nötr bakmak çok önemli. Bir de değişmez beş kanunu iyi hazmetmek. Nedir bu değişmezler?

1) Saf düşüncenin yarattığı bir evrende varız.

2) Andan başka bir şey yok yani aslında hep şimdi ve buradayız.

3) Hepimiz biriz ve bir hepsini ortaya çıkaracak çeşitlilik arzederek bizi oluşturuyor.

4) Dünya hayatı ayna gibi bize içimizi dışta zaman farkıyla göstererek eğitim imkanı sunuyor, bize yaratım gücümüzü doğru kullanmayı öğretiyor.

5) Ayrıca içinde olduğumuz tek an sürekli değişiyor ve hep de değişmek zorunda.

Her şey olması gerektiği gibi ilerliyor. Pratik olarak da gerçeğin ta kendisi olarak da her zaman herkesin elinden gelenin en iyisini yaptığını ve kendisinin en ileri versiyonu olduğunu bilmek çok önemli. Bilinçli veya bilinçsiz seçimlerimizle yürüyecek her şey. Hepimize hayırlı olsun önümüzdeki süreçler.

sabribuyuksoy.com