Skip to content

Gerçek Aşk – Thich Nhat Hanh

  • by

İstek üzerine 🤩🌷

Uyanış arifesinde, sırasında ve sonrasında ilişkiler de tekrardan yazılacaktır 💃🕺

Uyanış Bir olduğumuz hakikatine bir ısınma olsa da Biz olduğumuz hakikati ve pratiği de her zaman en yüksek tekamül (farkındalıkta evrimleşme) fırsatları sunacaktır.

Test, sınav veya okul yerine “fırsat” diyelim ki buraya sırf gahır çekmeye geldik sanıp yanılmayalım. Bu yüce sevgi alemini Ataol Behramoğlu’nun şiirindeki gibi bir ödül olarak anlama imkanımız açılsın 🥰😻💞😍 …

Burası tekrar tekrar gelen aynı gibi derslerin esasında kademe kademe zorlaştığı bir Gelişim, bir Oyun ve birliktelik hazzıyla süslenmiş bir İmece İşgörme sahasıdır.

Bunları bilirsek (bilmek = öğrenmek, denemek ve tümüyle üzerimizden akana kadar ustalaşmak) en azından kendimizi sevmeye ara vermeyiz 🙏🏽💓

Thich Nhat Hanh (okunuşu “tih nat han”) üstadın youtube’daki bir video sayesinde True Love (Gerçek Aşk) kitabına denk geldim. Videoyu göz yaşları içerisinde tamamladım çünkü o yaşıma kadar kimseyi böyle sevmediğimi anladım. Yani kendimi sevmemiştim hiç. Sonra çok şey değişti çok. Kitabın Türkçesi yok gördüğüm kadarı ile. Aşağıdaki yazı güzel bir özet 🙏 Şimdi yazıya geçelim:

GerçeK Aşk – Yüreği Uyandıracak Bir Pratik – Thich Nhat Hanh

sabribuyuksoy.com