Warning: The magic method Gallery_Video::__wakeup() must have public visibility in /misc/36/000/240/358/0/user/web/bizolus.org/wp-content/plugins/gallery-video/video-gallery.php on line 86
Cumhuriyet Kendinden Emin Ellerimizde 🙏💝 – BizOluş
Skip to content

Cumhuriyet Kendinden Emin Ellerimizde 🙏💝

Senin aşkından kör olmuştuk. Kafamıza taşlar yiyince ayıldık sevgili Atam. Cumhuriyeti kurma vazifeni harikulade yapıp erkenden gitmiştin öte alemdeki yerine. Bize seni aşacak sistemler bile kurmuştun. Bir ara senin gösterdiğin yere bakacağımıza sana bakıp sarhoş olmuştuk. Her şeyi son ana bırakıp heyecan yaratmayı seven bir milletiz ya bilirsin. Yavaş yavaş gerçek işimize koyuluyoruz.

Bir geçiş dönemindeyiz. İnsanlık denilen toplu kümülatif varlık çok hızlı bir inşa aşamasında. Türkiye bu varlığın kalbini oluşturuyor. Tek tek bizlerin kalpleri ta senin araştırdığın Mu ve Atlantis devirlerinden beri kırık kalmıştı. Birbirimizi yemekle meşguldük yakın zamana kadar. Bunda da hayır var tabi ki. Göreceğiz pek yakında. Gönül tellerimizi titreten oklarımız iyi gitsin diye yaylarımızı germekle meşguldük sadece.

Bir nesil geliyor ki aman Allah’ım muhteşem varlıklar var içlerinde. Çok yüce işler yapacaklar. Türkiye insanlığın kalbini attıracak. Zengin duygularla dolu yüce sevgi dolu varlıklarıyla güzel Türkiyemiz. Merak edecek bir şey yok. Zaten mükemmel bir sistem içindeyiz. Her şey tıkır tıkır işliyor.

Arada didişiyoruz. Olur o kadar. Kendimizi sevmeyi yeni öğreniyoruz. Seni her zaman sevdik dışımızda zannederek. Ağladık durduk ardından. Aşamayız diye serdik kendimizi, tembele yattık. Taşlardaki hayra bak sen. Sayelerinde kendimizi bütünleyeceğiz dışımızda zannettiğimiz seni içimize sokarak. Akıl durduran aşkın işler yapacağız. Sonradan gelen boynuz kulağı geçecek. Evrenin ilahi kanunu böyle yazılmış. Geri gidiş yok sürekli iyiye gidiyoruz. Hayranlıkla seyret bizi 🙏💝

Türküsüz olur mu kutlama 🥳

Yurtta sulh cihanda sulh o devir için müthiş bir ifade idi. İmkanlar dahilinde makul ancak iddialı bir hedef. Çağının çok ötesinde bir evrensellik taşıyordu. Gireceğimiz koşulsuz sevgi çağında daha büyük hedefler seçebiliriz. Biliyoruz ki neyi seçersek onu yaşıyoruz. Bu video da işte böyle bir ruh taşıyor kanımca.

sabribuyuksoy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *