Warning: The magic method Gallery_Video::__wakeup() must have public visibility in /misc/36/000/240/358/0/user/web/bizolus.org/wp-content/plugins/gallery-video/video-gallery.php on line 86
Sevgili Atam ❤️, Senden Sonra Neler Neler Yaşadık – BizOluş
Skip to content

Sevgili Atam ❤️, Senden Sonra Neler Neler Yaşadık

Biliyorsundur esasında. Üst alemlerde gizli saklı yoktur zaten. Tüm oyalamalar ve perdelemelere rağmen bu tarafta da her şey yavaş yavaş rayına oturuyor.

Sanma ki müreffeh bir ülke olduk. Yok öyle olmadı. Ancak senden gelen yüksek destek ve ilham tüm dünyaya yayıldı. Biz ülke olarak biraz az nasiplendik. Olsun varsın. Bu senin işini daha da iyi yaptığını gösterir. Biz devrim öncesi karanlıklarına geri çekmeye çalışan güçlere teslim olduk gibi oldu bir nebze. Ancak toparladık merak etme. Dış alemde icraat kapıları kapansa da içimizde cennetler bulduk. Zaten icraat da gençlerin işi. Pırıl pırıl gençlerimiz var maşallah. Sana onlardan bir tanesinden, Karsu’dan bir şarkı paylaşacağım. Oynak bir parça seçtim. Malum bugünü bayram olarak kutluyoruz. Senin kadın vizyonun çok üstündü. Kadını müreffeh kılamasak da, dişil enerjiyi eril ile birleştirip patlamayı yapamasak da aradan pırlantalar çıktı şükür. Ülkemizde çok bilinmese de Karsu bir dünya yıldızı. Gururla dinle ve dans et.

Genel dünya ahvalinden de bahsedeyim. Sen yurtta sulh cihanda sulh demiştin. Buna daha erişemedik. Senin emperyalizme yaptığın başkaldırıyı biz neredeyse tamamen piç ettik. Sen devrimi maddi dünyada yapmak zorundaydın. Bizler bu dünyanın çivisinin çıktığı bir döneme denk geldik. Bunun dıştan bir bakışla yenilgi olduğu düşünülebilir. Senin oradan bunu böyle görmeyeceğini biliyorum. Ne yazık ki seni adınla takip edenler ve salt kör bir sevgi taşıyanlar senin çizdiğin yola en büyük hasarı verdiler. Atam izindeyiz deyip bütün hayattan izin alıp sırf ceplerini doldurur oldular. Bütün devrimlerin kaderi bu mudur bilemem. Ancak bu sayede iç devrim olmadan dış devrimin dayanıklı olamayacağını öğrendik.

Bu farkındalığa uyanışımız daha yaygın olarak yaşanmıyor. Ancak uyananların ne kadar iç sulhe önem verdiğini bilemezsin. Bu uyanışın dünya çapında olduğunu bilsen şaşarsın diyeceğim ancak zaten biliyorsundur. Dünya artık kutupsallığı kaldıramayacak bir yol ayrımına geldi. Çok yakın zamanda içsel devrimin meyveleri daha da olgunlaşacak. O zaman sadece sulh değil neşe de bulaşıcı olacak. İçte neşe dünyada neşe diyeceğiz ve sadece dünya değil tüm evrenin yurdumuz olduğu gerçeğini yaşayacağız. Muhtaç olduğumuz bir dışsal bir güç olmadığını, bu gücün zaten kendimizde olduğunu ve bütün insanların sınırsız potansiyel taşıyan varlıklar olduğunu idrak edeceğiz. Bu vizyona erişmemiz sensiz olamazdı. Sen bize müthiş bir hediye oldun. İzinde olamasak da değişen yollarda kalbimizle varız. İşte bu müjdeyle seni Karsu ile başbaşa bırakıyorum. Her şey için teşekkürler 🙏❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *